Pelin'i katleden katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı

Manisa'da kayboyduktan sonra cansız bedeni Uşak Eşme'de bulunan 21 yaşındaki Peyin Karaca'nın katil zanlısı, A.U, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. A.U'nun ifadesinde "Araba hareket edince Pelin altında kaldı, korktum gömdüm" dediği artaya çıktı. 

Haberler İHA, DHA 08.10.2024 - 19:45

  • 1
    Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kaybolduktan sonra Uşak’ın Eşme ilçesindeki ormanlık alana gömülü olarak cesedi bulunan Pelin Karaca’yı öldüren katıl zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  • 2
    17 Eylül’de kaybolan Pelin Karaca için ailesi 26 Eylül günü polise kayıp başvurusu yaptı. Polis, Pelin Karaca’nın son görüştüğü A.U.'yu (36) takibe aldı.

    A.U. polis sorgusunda cinayeti itiraf ederek Karaca’nın cansız bedenini Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı Alahabalı Göleti çevresinde bulunan ormanlık alana gömdüğünü itifraf etti. Karaca’nın cansız bedenine zanlının işaret ettiği yerde ulaşıldı.
  • 3
    Ceset otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna götürülürken A.U. mahkemeye çıkarıldı. A.U. mahkemedeki ifadesinde “Pelin ile gezmeye gitmiştik. Arabanın önündeydi. Araba hareket edince Pelin altında kaldı. Öldüğünü anlayınca korktum, gömdüm” dediği öğrenildi.

    Evli ve çocuk sahibi olduğu öğrenilen A.U. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.