Okullar tatil mi, yarın tatil olacak mı? Hangi illerde okullar tatil edildi? (16 Ekim tarihli tatil edilen okullar listesi)

Okullar tatil mi? Sorusunun yanıtı, Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından merak ediliyor. Valiliklerden yapılan açıklama sonrasında 3 ilde okullar 1 günlüğüne tatil edildi. Malatya'da yaşanan depremin çevre illerden de hissedilmesiyle birlikte, hangi illerde okulların tatil edildiği araştırılıyor. Peki, okullar tatil mi, yarın tatil olacak mı? Hangi illerde okullar tatil edildi?

Haberler 16.10.2024 - 14:33

  • 1
    Hangi illerde okulların tatil edildiği, öğrenciler ve velilerin gündeminde yer almaya başladı. Malatya'da meydana gelen 5,9 şiddetindeki depremin ardından bazı illerde okullar 1 gün tatil edildi. Peki, Okullar tatil mi, hangi illerde okullar tatil edildi?
  • 2

    OKULLAR TATİL Mİ?

    Malatya'da meydana gelen 5,9 şiddetindeki depremin ardından bazı illerde okullar tatil edildi.

    Valilikler tarafından yapılan açıklamalar sonrasında, 16 Ekim 2024 Çarşamba tarihinde 1 günlüğüne tatil edilen okullar belli oldu.
  • 3

    HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

    Malatya'da yaşanan depremin ardından 3 ilde okulların tatil edildiği açıklandı.

    İşte valiliklerden yapılan açıklamalara göre tatil edilen okullar;
  • 4

    ELAZIĞ'DA OKULLAR TATİL

    Vali Numan Hatipoğlu’nun talimatıyla yaşanan deprem sonrası Elazığ'da eğitime 1 gün (16 Ekim Çarşamba) ara verildi.
  • 5

    MALATYA'DA OKULLAR TATİL

    Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla il genelinde 16 Ekim 2024 tarihi itibariyle resmi, özel ve yaygın eğitim kurumlarının tüm kademelerinde eğitim-ögretime bir (1) gün süre ile ara verildi.
  • 6

    ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL

    Bugün Malatya’da meydana gelen ve Şanlıurfa'da da hissedilen deprem nedeniyle resmi ve özel eğitim kurumlarının bütün kademelerinde eğitime bir gün süreyle ara verildi.
  • 7

    BATMAN'DA OKULLAR TATİL

    Bugün Malatya ilinde meydana gelen ve Batman'da da hissedilen deprem nedeniyle okullar öğleden sonra tatil edildi.
  • 8

    ADIYAMAN'DA OKULLAR TATİL

    Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla Adıyaman genelinde 16 Ekim 2024 tarihi itibariyle resmi, özel ve yaygın eğitim kurumlarının tüm kademelerinde eğitim-ögretime bir (1) gün süre ile ara verildi.
  • 9

    YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

    Malatya, Elazığ ve Şanlıurfa'da okulların bugün tatil edilmesinin ardından, 17 Ekim'de de tatil olup olmayacağı merak ediliyor.

    Okulların yarın tatil olup olmayacağıyla ilgili valilikler tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.