Oksijen tüpü açıldı, yolcular kaçıştı

Bingöl'de özel halk otobüsüne oksijen tüpüyle binen bir kişi paniğe yol açtı. Araç hareket edince yolcunun bacaklarının arasından kayan oksijen tüpünün kapağı açıldı. Vatandaşlar hızla aracı terk etti. Ortaya çıkan görüntüler geçtiğimiz yıllarda sosyal medyada viral olan "piston aşağı indi" videosunu hatırlattı.

Haberler İHA 21.09.2024 - 17:40 Son Güncelleme : 21.09.2024 - 17:49

  • 1

    Bingöl'de öğle saatlerinde bir kişi, oksijen tüpü ile özel halk otobüsüne bindi.

    VİDEO İÇİN TIKLAYIN

  • 2
    Yolcu tüpü ayaklarının arasına alırken, otobüs de hareket etti.
  • 3
    Bir süre sonra kayan ve açılan oksijen tüpü, otobüsün içerisinde paniğe neden oldu.
  • 4
    Çıkan ses nedeniyle neye uğradığını şaşıran şoför ile diğer yolcular, aracın durdurulmasının ardından panikle kendilerini otobüsten aşağı attı.
  • 5

    "BOMBA PATLIYOR DENİLDİ"

    Şoför Mehmet Asilzade olayı şöyle anlattı:

    "Seyir halindeyken arkadan bir hava kaçırma sesi bana geldi. Tabii kalabalık olduğu için ben neyin ne olduğunu ilk başta çok fark edemedim. Benim gördüğüm tek şey insanların arkadan öne doğru gelip bağırmaları çağırmalarıydı, 'Kaptan kapıyı aç' diye bağırıyorlardı. Benim menzilim yaklaşık 40-45 kilometre seyir halinde geliyordum. Kapıyı açmadım, önce arabayı kontrol ettim. Herhangi bir şey yoktu. Yangın var diye düşündüm ilk başta, arabada ya da göstergede herhangi bir olumsuzluk olmayınca soğukkanlılığımı muhafaza ederek kavşağı geçtim. Kavşaktan sonra arabayı sağa yanaştırdım. Ondan sonra kapıyı açtım. Bir kişi arabada kaldı, 'Bomba patlıyor, bomba patlıyor' denilince kemerimi açıp, arabada kalan tek kişiden önce ben indim. Allah'a şükürler olsun kimsenin burnu kanamadan herkesi sağ salim yanaştırdım."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.