ÖGG sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? (111. Dönem ÖGG soru - cevap görüntüleme sayfası)

Özel Güvenlik 111. Temel Eğitim ve 87. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) 20 Ekim Pazar günü gerçekleştirildi. Sınav sürecini geride bırakan adaylar, alacakları puanları hesaplamak için ÖGG sınav soruları ve cevaplarının yayımlanmasını bekliyor. Peki, ÖGG sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı?

Haberler 22.10.2024 - 11:13

  • 1
    Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından düzenlenen Özel Güvenlik 111. Temel Eğitim Ve 87. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) geride kaldı. Sınav süreci ardından gözler soru - cevap duyurusuna çevrildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından yayınlanan kılavuzda sınav soruları ve cevaplarının yayımlanacağı tarihe yer verilmişti.
  • 2

    ÖGG SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

    Kılavuza göre 111. Dönem ÖGG soruları ve cevapları, 22 Ekim 2024 Salı günü yani bugün erişime açılacak.


  • 3
    Sorulara itirazlar 23-25 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak.
  • 4
    Özel güvenlik sınavı A ve B soru kitapçıkları www.egm.gov.tr/ozelguvenlik internet sitesi üzerinden görüntülenebilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.