Niğde’de otomobile silahlı saldırı: 6 kişi gözaltında

Niğde’de bir kişi, seyir halindeki otomobile tabancayla ateş açtı. Şüpheli, saldırının ardından araca binerek olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.10.2024 - 15:56

  • 1
    Niğde’de bir otomobile yönelik silahlı saldırı düzenlendi.
  • 2

    Alınan bilgiye göre, Dr. Sami Yağız Caddesi'nde bir şüpheli, seyir halindeki otomobile tabancayla ateş açtıktan sonra araca binerek uzaklaştı.

    İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaralananın olmadığı olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
  • 3

    Ekipler, olaya karıştığı belirlenen İ.E, Y.E, H.C.B, M.H.B, T.D. ile A.S'yi suç aleti tabancayla Edikli beldesinde yakaladı.

    Olay yeri inceleme ekipleri de kurşunlanan aracı inceledi.
  • 4
    Niğde Valisi Cahit Çelik, sosyal medya hesabından saldırı anının güvenlik kamerası görüntüsünü paylaşarak, “Kıymetli vatandaşlarımızın bilmesini isterim ki kamu düzeni ve huzurunu bozan hiçbir fiil cezasız kalmayacaktır. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için 7/24 görev yapan emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.