Narin cinayeti soruşturması: Kayıp 8 gün araştırılıyor

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesinin üzerinden 1,5 ayı aşkın süre geçti. Cinayetin nasıl gerçekleştiği hala muamma. Güvenlik kamerası kayıtlarındaki kayıp 8 gün, bu konuda bir delil sunabilir. Silindiği tahmin edilen o görüntülerin geri getirilmesi için çalışma yürütülüyor.

Haberler NTV Haber 07.10.2024 - 17:43

  • 1
    Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. 9'u aile üyesi 12 kişi tutuklu.
  • 2
    Narin kaybolduktan sonra mahalledeki bazı vatandaşlar evlerine güvenlik kamerası taktırmıştı.
  • 3
    Soruşturma ekibi 17 Eylül'de Tavşantepe Mahallesi'nde bir çalışma yürüttü ve bu çalışma kapsamında Narin'in amcalarından birinin evi arandı. Orada bir kameranın hard diski tespit edildi ve el konuldu. Yapılan incelemede hard diskteki 15 günlük görüntünün 8 gününün silindiği ortaya çıktı.
  • 4
    Kayıp görüntüler, çocuğun cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül'ü de kapsıyor. Silindiği tahmin edilen bu görüntüler TÜBİTAK'a gönderildi ve şimdi oradan gelecek sonuç bekleniyor. Oradan gelecek sonuçlar soruşturmanın seyrini değiştirebilir.
  • 5
    Son iddialardan biri, ailenin evinde halı yıkanmasıydı. Anne Yüksel Güran ifadesinde, eve gelip gidenler olduğu için kardeşinin halıyı yıkadığını, yerine yenisini serdiğini öne sürdü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.