MSB1829 işçi alımı kura tarihi: MSB 2024 işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Milli Savunma Bakanlığı'na (MSB) bağlı kadro ve kuruluşlarda yer alan kurumlarda 1.829 açıktan sürekli işçi istihdam edilecek. Kura yöntemiyle gerçekleşecek alımları bekleyen adaylar, tarih araştırması yapıyor. Yayımlanan ilana göre, MSB işçi alımı kuraları mayıs ayında gerçekleştirilecek. Peki, MSB işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta gerçekleştirilecek? İşte MSB 1829 işçi alımı kura takvminin ayrıntıları...

Haberler 15.05.2024 - 11:10

  • 1
    Milli Savunma Bakanlığı 1829 sürekli işçi alımı başvuru süreci ardından kura takvimine yönelik araştırmalar başladı. Sınava girmeye hak kazanan adayların belirlenmesi için kura çekimi gerçekleştirilecek. 1.829 açıktan sürekli işçi alımı için sözlü/uygulamalı sınav yapılacak.
  • 2

    MSB KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

    Kura çekimi, Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:77/A Yenimahalle/ANKARA) 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 10:00’da noter huzurunda yapılacak.
  • 3

    ADAYLARIN BELİRLENMESİ

    Açık iş pozisyonları için sözlü/uygulamalı sınav yapılacaktır. Sınava açık iş gücü miktarının 4 katı oranında aday kabul edilecektir. Sınava girmeye hak kazanan adayların belirlenmesi maksadıyla ilgili Yönetmelik gereği kura çekimi yapılacaktır. Bu nedenle açık iş gücü miktarının 4 katı asil 4 katı yedek aday kura yöntemiyle belirlenecektir. İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylar arasından açık iş gücü miktarının 4 katı asil, 4 katı yedek aday kurayla ayrıca belirlenecek.

  • 4

    BAŞARI PUANI KAÇ?

    Sözlü sınavda tüm adaylar 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecek ve 70 (yetmiş) puanın altında puan alan adaylar başarısız sayılacaktır. Adayların atanmaya esas başarı puanı ve başarı sırası bu puan üzerinden tespit edilecektir. Sözlü sınav sonucunda, sınavda başarılı bulunan (70 ve daha üstü puan alan) yüksek puanlı adaydan başlanmak suretiyle ilgili ilanda belirtilen açık iş gücü miktarınca asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.