Motosikletliye vurdu, polise satır çekti: İpsala’yı karıştıran Yunan vatandaşı tutuklandı

İpsala’da Türk vatandaşı motosikletliyi kasti şekilde çarparak yaralayan, ardından elindeki satırla polis memurlarının üzerine yürüyen Yunanistan vatandaşı, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. İki hafta önce yaşanan olayda, zanlının hastanedeki tedavisi tamamlandı. T.L. isimli zanlı, mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, T.L.’nin adam öldürmeye teşebbüsten tutuklanmasına karar verdi.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 26.09.2024 - 09:28

  • 1
    İpsala Gümrük Kapısı’nda aracıyla çarptığı motosikletliyi yaralayan, polise de kesici aletle saldırması sonrası polis ekiplerince yaralı ele geçirilen Yunanistan uyruklu T.L. tutuklandı.
  • 2

    Zanlı, Keşan Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin tamamlanması sonrası Keşan Adliyesi’ne sevk edildi.

    T.L. çıkarıldığı hakimlikçe kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı.
  • 3

    NE OLMUŞTU?

    İki hafta önce İpsala Gümrük Kapısı ile Yunanistan Gümrük Kapısı’nın bulunduğu ara bölgede Yunanistan uyruklu araç sürücüsü T.L, Türk vatandaşı 71 yaşındaki motosikletliye kasti şekilde çarparak yaralamıştı.
  • 4
    Yunan sürücü, gümrük sahası içerisine ters yönden giriş yaparak TIR ve bariyerlere çarpmıştı.
  • 5

    SATIRLA POLİSLERİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

    Şüpheli, aracından inerek elindeki satırla polis memurlarının üzerine yürümüş, devamında polis ikaz amaçlı iki el havaya ateş etmişti.

    T.L., dur ihtarına uymaması üzerine sağ ayağına ateş edilerek etkisiz hale getirilmişti.

    Gözaltına alınan zanlı, hastanede tedavi altına alınmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.