Manisa’da işçi servisleri otobüsle çarpıştı: 35 yaralı

Manisa’da fabrika işçilerini taşıyan iki personel servisi ile otobüs çarpıştı. Kazada 35 kişi yaralandı. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılar, hastanelerde tedavi altına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 21.05.2024 - 10:30 Son Güncelleme : 21.05.2024 - 11:44

  • 1

    Manisa’nın Turgutlu ilçesinde fabrikalara personel taşıyan iki midibüs ile bir otobüsün çarpıştığı kazada 35 kişi yaralandı.

  • 2
    İzmir’deki fabrikadan Turgutlu’ya işçi taşıyan Suat Demir yönetimindeki 45 ADY 420 plakalı midibüs, Hasan Özdemir idaresindeki 45 J 6542 plakalı midibüs ile Levent Ilgaz yönetimindeki 45 ADJ 098 plakalı otobüs, İzmir-Turgutlu karayolu Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Viyadüğü geçişinde çarpıştı.
  • 3

    İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

    Kazada araçlardaki 35 kişi yaralandı.OSB’deki fabrikalara personel taşıdığı belirtilen üç araçtaki çok sayıda işçi yaralandı.

  • 4

    Ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

    Kaza nedeniyle kapanan yol tekrar trafiğe açıldı.Kaza nedeniyle viyadük, Turgutlu yönünde trafiğe kapandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.