Makam odasında balyozlu saldırı

İzmir'in Çiğli ilçesindeki ESHOT'a ait garaj müdürlüğüne gelen sendika temsilcisi Oğuzhan Alkan, elindeki balyozla makam odasındaki eşyalara zarar verdi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Haberler DHA 11.10.2024 - 15:32

  • 1

    Çiğli'de bulunan ESHOT'a ait garaj müdürlüğünde Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel-İş) Karşıyaka Baş temsilcisi Oğuzhan Alkan, ile garaj müdürü arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

    Tartışmanın uzaması ile Alkan, müdürün odasına balyozla geri geldi.

  • 2
    Çevresindekiler tarafından durdurulmaya çalışılan Alkan, elindeki balyozla odadaki eşyaları parçaladı. Araya girmeye çalışanlar, Alkan'ı güçlükle sakinleştirilebildi.
  • 3

    "BAZEN BÖYLE ÖFKELENEBİLİYORUZ"

    Alkan, olayın ardından polis tarafından gözaltına alınırken işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

    Şüpheli, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Zaman zaman belirli bir doluluk oluyor. Sıkıntılar yaşanabiliyor. Bazen böyle öfkelenebiliyoruz. Kurum ve sendika gerekeni yapar. Hayat devam ediyor." dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.