Komşunun intikam yöntemi apartmanı karıştırdı: Apartmanın altında cinsel ürün satıyor

Aydın'da yaşayan Mehmet Uyaroğlu, binanın giriş katındaki dükkanı yüzünden komşularıyla anlaşmazlık yaşadı. Dükkanının büfe yapılmadığını iddia eden Uyaroğlu, büyük ilanlı bir cinsel ürün satış yeri açtı. Uyaroğlu, komşularına tepki göstermek için dükkanını cinsel ürünler satan bir mağaza yapmaya karar verdiğini açık dilli anlatırken,  talebin çok olduğunu da iddia etti. 

Haberler ntv.com.tr 11.10.2024 - 15:13

  • 1

    KOMŞULARI ENGEL OLDU

    Nazilli'de iki yıl önce önce kendisine ait dükkanı kurumsal firmalara kiralamak isteyen Mehmet Uyaroğlu, iddiasına göre, apartmandaki komşularının itirazıyla karşılaştı.

    Tepkiler nedeniyle anlaşma suya düşerken, Uyaroğlu dükkanını farklı bir şekilde değerlendirmek için araştırmalara başladı.

    2022 yılında gelindiğinde ise dükkanını büfe yapmak isteyen Uyaroğlu, bu uğurda 150 bin lira harcayarak tente yaptırdı.

  • 2

    BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA

    Uyaroğlu, komşularının bu duruma da itiraz ettiğini ve belediyeye şikayette bulunduğunu öne sürdü.

    Daha sonra davalık olan adam, mahkemenin tentenin sökülmesi yönünde karar verdiğini ve kendi elleriyle tenteyi söktüğünü anlattı.

    Bu olay, Uyaroğlu'nun canını sıkarken bardağı taşıran son damla oldu.

  • 3

    SEKS SHOP AÇMAYA KARAR VERDİ

    Uyaroğlu, kentin sağlığına da hizmet istediğini öne sürerek cinsel ürünlerin satışının yapıldığı bir 'seks shop' açmaya karar verdi. 

    Dükkanının daha açılmadan yoğun bir ilgi gördüğünü söyleyen Uyaroğlu, tepkiler de olduğunu ancak tebrik edenlerin sayısının çok daha fazla olduğunu söyledi.

  • 4

    "HERKES BEKLİYOR"

    Çalışmak için de alışveriş yapmak için de çok sayıda insanın beklediğini öne süren Uyaroğlu, işletmenin bir hafta içerisinde açılacağını söyledi.
  • 5

    MAHREMİYET GARANTİSİ VERİYOR

    Uyaroğlu, müşterilerine mahremiyet de vaat ediyor. 

    Her müşterisine bunun garantisini veren Uyaroğlu, dükkana tek tek müşteri alacağını ve müşterilerin birbirini görmeyeceğini söylüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.