Kemal Çağlar Temel cinayetinde 17 tutuklama

İstanbul’da kozmetik ürünleri satan firmanın sahibi Kemal Çağlar Temel’in iş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında 17 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin tamamı çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Haberler DHA 15.09.2024 - 12:38

  • 1
    İstanbul’da Kemal Çağlar Temel cinayetinin gözaltına alınan 17 şüphelisi tutuklandı.
  • 2

    Olay, 11 Eylül Çarşamba günü saat 11.00 sıralarında Üsküdar’daki Burhaniye Abdullahağa Caddesi’nde bulunan bir kozmetik ürünleri satan firmanın önünde meydana geldi.

    İddiaya göre, firmanın kurucusu Kemal Çağlar Temel motosikletiyle iş yerine geldiği sırada cadde üzerinde kendisini bekleyen, cerrahi maske takan bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı.

    Saldırgan tabancayla 4-5 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı.

  • 3

    Başından vurulan Kemal Çağlar Temel, olay yerinde yaşamını yitirdi.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla, cinayetin azmettiricisinin Osman adıyla tanınan Boran Deniz olduğu belirlendi.

    Saldırıyı ise Şahin Şimşek’in gerçekleştirdiği, M.T.D. ve G.B’nin de saldırı sırasında gözcülük yaptığı belirlendi.

  • 4

    Cinayete yardım ve yataklık ettiği belirlenenlerle birlikte toplam 17 şüpheli gözaltına alındı.

    Şüphelilerin evinde yapılan operasyonlarda cinayette kullanılan silahla birlikte 10 ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, polis yeleği ve çelik yelek ele geçirildi.

  • 5

    17 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

    Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen, saldırıyı gerçekleştiren Şahin Şimşek ve azmettirici Boran Deniz ile cinayete yardım ve yataklık ettiği belirlenen toplam 17 şüpheli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.