Kazada yaralanan motosikletli ıslanmasın diye şemsiyeyle başında bekledi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ara sokakta motosikletliye çarpan Ferdi Ö., yaralı motosikletlinin başında elinde şemsiyesiyle bekledi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle, hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü tedavi altına alındı.

Haberler DHA 08.01.2024 - 11:31

  • 1
    Bursa’da motosiklet sürücüsüne şarpan bir kişi, yaralı halde yerde yatan motosikletlinin ıslanmaması için elinde şemsiyeyle bekledi.
  • 2
    Kaza, saat 09.00 sıralarında, Mesudiye Mahallesi’nde meydana geldi. İbrahim Koç, 16 AKD 375 plakalı motosikletiyle ara sokağa dönüş yaparken, yolda seyir halinde olan Ferdi Ö. yönetimindeki 16 KDA 33 plakalı otomobile çarptı.
  • 3

    Devrilen motosikletten düşen İbrahim Koç yaralandı.

    İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevredeki bir kişi, yağmurda ıslanmaması için, yaralı Koç’un başında şemsiyeyle bekledi.
  • 4
    Ambulansla kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan Koç’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız