Kadıköy’deki cinayette sır perdesi aralanıyor: Amatör müzisyen katillerini kapıda karışadı!

İstanbul Kadıköy’de amatör müzisyen ve makine mühendisi Çınar Ersanlı’yı öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheli, ifadelerinde suçlarını itiraf etti. Şüphelilerin ifadelerinde, “Birlikte içki içmek için evde toplanmıştık. Aramızda tartışma çıktı. Kavga sırasında bayıldı sandık. Ellerini ve ayaklarını bağlayıp oradan kaçtık. Öldüğünü sonradan öğrendik.” dediği öğrenildi. Amatör müzisyeni öldüren şüphelilerin, eve geldikleri anlarda Ersanlı tarafından kapıda karşılandıkları anların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Haberler DHA 21.08.2024 - 15:56

  • 1
    İstanbul’un Kadıköy ilçesinde amatör müzisyeni öldüren şüpheliler, suçlarını itiraf etti.
  • 2

    Kadıköy’de 18 Ağustos Pazar günü amatör müzisyen Çınar Ersanlı’dan haber alamayan yakınları, çilingir yardımıyla içeri girdiklerinde Ersanlı’nın cansız bedeniyle karşılaştı.

  • 3
    Elleri ve ayakları bağlı, ağzı bantla kapatılmış halde bulunan Ersanlı’nın boğularak öldürüldüğü belirlendi.
  • 4

    KATİLLERİNİ KAPIDA KARIŞILADI

    Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada binanın güvenlik kamera görüntüleri inceledi.

    Görüntülerde Çınar Ersanlı’nın kapıda karşıladığı 2 kişi tarafından öldürüldüğü belirlendi.

  • 5

    Görüntülerde apartman kapısını açan Ersanlı’nın 2 kişiyi karşıladığı görülürken, bir süre sonra 2 kişinin yalnız olarak apartmandan ayrıldığı görülüyor.

  • 6

    Polis güvenlik kamera görüntülerini kullanarak takip ettiği şüphelilerin, evden ayrıldıktan sonra bir büfeye giderek içki aldıkları görüntülere de ulaştı.
  • 7

    ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA

    Yapılan çalışma sonucu kimlikleri tespit edilen şüpheliler Mehmet Ali U. ve Emre E. gözaltına alındı.

    Cinayet Büro Amirliği’nde ifade veren şüphelilerin tüm ayrıntıları anlatarak, cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi.

    Ersanlı’yla bir süre önce internetten tanıştıklarını anlatan şüphelilerin olay günü birlikte içki içmek için toplandıklarını söyledikleri öğrenildi.
  • 8

    İTİRAF ETTİLER

    Mağdurun kendilerini apartman kapısında karşılayarak daireye çıkardığını anlatan şüphelilerin, gecenin ilerleyin saatlerinde alkollün etkisiyle aralarında tartışma çıktığını belirttiği öğrenildi.

    Şüphelilerin ifadesinde, “Aramızda kavga çıktı. Kavga sırasında onu dövdük. Bayıldığını düşündük. Ellerini ve ayaklarını bağlayıp ağzını bantla kapattık. Sonra evden ayrıldık. Öldüğünü daha sonra öğrendik.” dedikleri öğrenildi.

  • 9
    Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.