Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Kabine gündeminde neler var? (6 Aralık Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı)

Aralık ayının ilk Kabine Toplantısı için geri sayım başladı. En son 20 Kasım'da yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından yeni toplantı tarihi belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantının ana gündem başlıkları, ekonomideki gelişmeler ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları olacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Kabine gündeminde neler var?

Haberler ntv.com.tr 06.12.2023 - 09:46

  • 1
    Kabine Toplantısı tarihi ekonomik ve siyasi gündemi yakından takip eden vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Öte yandan toplantı tarihi de belli oldu. Toplantıda, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve kalıcı ateşkes zemini yaratmak için atılması gereken adımlar ele alınacak. Enflasyonla mücadele ve milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret konusunun da kabinede ele alınması bekleniyor.
  • 2

    KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı, 6 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

    Toplantının öğleden sonra başlayacağı tahmin ediliyor.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantı sonrası kameraların karşısına geçmesi bekleniyor.
  • 3

    BAKAN IŞIKHAN'DAN ASGARİ ÜCRET BİLGİLENDİRMESİ

    Asgari ücret tespit komisyonunun ilk toplantısı öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan süreçle ilgili kabine üyelerine bilgi verecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız