Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine gündeminde neler var? Gözler Kabine kararlarına çevrildi

Temmuz ayının ilk haftasında gözler Kabine Toplantısı'na çevrilmişti. Özellikle maaşlarına zam bekleyen asgari ücretli ve emekliler, Kabine toplantısının tarihini merak ediyordu. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Kurban Bayramı sonrası ilk toplantısını bu hafta yapacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine gündeminde neler var?

Haberler 02.07.2024 - 16:14

  • 1
    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yoğun gündemle toplanacak. Beştepe'deki toplantıya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek. Kabine gündeminde neler olduğu ise Türkiye gündemini yakından takip edenler tarafından merak ediliyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta?
  • 2

    KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Son olarak 4 Haziran 2024 tarihinde bir araya gelen Kabine, Kurban Bayramı sonrası ilk toplantısını 2 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirecek.

    Toplantının saat 17.00 sularında başlaması bekleniyor.

  • 3

    KABİNE GÜNDEMİNDE NELER VAR?

    Milyonları ilgilendiren kritik toplantı öncesi, toplantının tarihinin yanı sıra toplantıda ele alınacak konular da merak ediliyor. 

    Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak olan Kabine toplantısında, Türkiye'nin iç ve dış siyasi meseleleri ile ekonomideki son durum ele alınacak.

  • 4

    Kabine toplantısında yeni yargı paketinden emekli ve memur zamlarına kadar birçok konunun ele alınması bekleniyor.

    Son olarak 4 Haziran tarihinde gerçekleşen Kabine toplantısı ardından araya bayram tatili girdi. Son toplantıda bayram tatili, yargıda düzenlemeler, enflasyonla mücadele gibi konulara değinildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız