İstanbul’daki infazın ardından kan davası çıktı: “Yaptığımın kötü bir şey olduğunu biliyorum”

İstanbul’un Fatih ilçesinde öğretmen Abdulbaki Durmaz’ı aracında öldüren Adem G, polis tarafından yemek yediği sırada yakalandı. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere “Bu bir kan davası. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum.” dediği öğrenildi. Şüpheli zırhlı araçla adliyeye sevk edilirken, olayla ilgili bir kişinin daha arandığı tespit edildi.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 07.06.2024 - 13:10

  • 1
    İstanbul Fatih’te cinayete kurban giden Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz’ın kan davası nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.
  • 2

    Topkapı Mahallesi, Bican Bağcıoğlu Sokak’ta dün otomobiliyle ilerleyen öğretmen Abdulbaki Durmaz bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

    Saldırı sonucu ağır yaralanan Türkçe öğretmeni hastanede yaşamını yitirdi.

  • 3

    Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada, cinayetin sebebinin kan davası olduğu tespit edildi.

    Batmanlı iki aşiret arasında 2017 yılından beri süre gelen kan davası sonucu birçok kişinin öldürüldüğü ve yaralandığı tespit edildi.

    Son saldırıyı ise karşı aşiretten Adem G’nin kardeşi ile birlikte gerçekleştirdiği belirlendi.

  • 4

    “YAPTIĞIMIN KÖTÜ BİR ŞEY OLDUĞUNU BİLİYORUM”

    Polis peşine düştüğü şüphelinin izini bir lokantada buldu.

    Yemek yiyen Adem G. içeri giren polis ekipleri tarafından yakalandı.

    Şüphelinin kendisini yakalayan polislere, “u bir kan davası. Yaptığımın kötü bir şey olduğunu biliyorum.” dediği öğrenildi.

  • 5

    SUSMA HAKKINI KULLANDI

    Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen şüpheli Adem G., emniyetteki sorgusunun ardından zırhlı polis aracıyla adliyeye sevk edildi.

    Şüphelinin susma hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenildi.
  • 6

    KARDEŞİ DE ARANIYOR

    Yetkililer saldırısı sırasında Adem G’nin yanında bulunan ve olay yerine gelip ardından da kaçtığı taksiyi kullanan kardeşinin yakalanması için operasyonlara devam edildiğini belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız