İstanbul Havalimanı’nda iki gündür uçak bekliyorlar: “Saatlerdir burada bekliyoruz”

İstanbul’dan Karadağ’ın Tivat kentine gidecek olan yolcular, iki gündür uçaklarının gelmemesi nedeniyle bekletiliyor. Çevredeki otellere yerleştirilen yolcular duruma tepki gösterirken, şirket yetkilileri durumun acentanın iptal haberini yolculara bildirmemesinden kaynaklandığını savundu.

Haberler DHA 23.08.2024 - 16:22

  • 1

    Air Montenegro Havayolları’nın geçen çarşamba günü yapacağı İstanbul-Tivat seferi, uçağın kuşa çarpmasından dolayı iptal edildi.

    Uçağın seferden çekilmesiyle, sefer iki günden beri yapılamadı.
  • 2
    İptal nedeniyle 200’e yakın yolcu çevre otellere yerleştirildi.
  • 3
    İstanbul Havalimanı’na gelerek havayolu şirketi yetkililerine tepki gösteren yolcular, “Bugün uçağa binmek üzere İstanbul Havalimanı’na tekrar getirdiler ama yine seferin iptal olduğunu söylediler. Burada kimse sorumluluk almıyor. Burada mağduriyet yaşıyoruz. Burada insanların mağduru söz konusu. Burada bize gelip bizim daha yeni haberimiz oldu deniliyor. Tamam şirket suçlu, buradaki yetkililer de sorumluluktan kaçınamazlar. 24 saattir burada bekliyoruz.” diyerek duruma tepki gösterdi.
  • 4

    YENİ UÇAK GÖNDERİLECEK

    Yetkililer, Air Montenegro Havayolları’nın İstanbul-Tivat seferinin iptalinin acentelere bildirildiğini ve acentelerin yolculara bildirmediğini söyledi.

  • 5
    Dün yapılması gereken seferin uçağın kuşa çarpmasından dolayı iptal olduğunu, havayolu şirketinin başka bir uçak tahsis edeceğini ve yolcuların mağduriyetinin giderileceğini söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.