İkbal vahşice katledilmişti: Cinayet mahallini gezi parkuruna çevirdiler

İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik'in İkbal Uzuner isimli genç kızı vahşice öldürdüğü Edirnekapı surlarına giden bazı sosyal medya kullanıcıları, burada etkileşim için videolar çekmeye başladı. Duvardaki yazılardan anlamlar çıkartan da var.  Semih Çelik'in vahşi cinayet sonrası surlardan atlayarak intihar ettiği sırada arkasında görünen üçüncü kişinin sırrı da çözüldü. Görüntüdeki kişinin Çelik'i ikna etmek üzere surlara çıkan müzakereci polis olduğu öğrenildi.

Haberler 08.10.2024 - 16:31 Son Güncelleme : 08.10.2024 - 17:30

  • 1

    Türkiye'yi dehşete düşüren İkbal Uzuner cinayetinin yaşandığı Edirnekapı surları sosyal medya kullanıcıları tarafından etkileşim amacıyla kullanılmaya başlandı. Vahşi cinayetin işlendiği surlara giden bazı kişiler burada çektikleri videoları sosyal medya hesaplarında yayınlıyor.

    Bazı sosyal medya kullanıcılarının büyük bir acının yaşandığı yerde TikTok videoları çekerek poz vermesi ve şarkılar söylemesi tepki çekti. Surlarda sprey boyayla oluşturulmuş yazının ise daha önceden yazıldığı belirlendi.

    VİDEO: Toplumda şiddet neden artıyor?

  • 2
    Surlarda halen cinayete ait bazı izler bulunuyor. Buna rağmen bazı kişiler meraktan, bazıları da paylaşım için vahşi cinayetin işlendiği yerlerde geziyor. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Semih Çelik (19) 4 Ekim Cuma günü Eyüpsultan'daki evinde Ayşenur Halil'i (19) boğazını keserek, Fatih ilçesinde İkbal Uzuner'i (19) de kafasını kesip vücudunu parçalara ayırarak vahşice katletmişti.
  • 3
    Cani, daha sonra Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etmişti.
  • 4

    GÖRÜNTÜLERDEKİ ÜÇÜNCÜ KİŞİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

    Çelik, surlardan atladığı sırada arkasında görülen kişi de merak konusu olmuştu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından çeşitli yorumlar yapıldı. Kimi ona yardım eden birinin olduğunu iddia ederken, kimi de bunun sadece bir gölge olduğunu düşünmüştü.
  • 5

    Görüntüdeki kişinin Çelik'i ikna etmek üzere surlara çıkan müzakereci polis memuru olduğu öğrenildi. Sabah gazetesinin haberine göre; polis yukarı çıkıp tam hamle yapmaya çalışırken Semih Çelik kendini aşağı bıraktı.

  • 6

    ÖLDÜRÜLEN GENÇ KIZLAR İLE KATİLİN DİJİTAL MATERYALLERİ İNCELENİYOR

    Öte yandan Semih Çelik'in dijital materyalleri polis ekiplerince toplandı. Hayatını kaybeden İkbal Uzuner (solda) ile Ayşenur Halil'in (sağda) telefonları ve saldırganın evindeki bilgisayarın emniyet görevlilerince inceleneceği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.