FETÖ'de liderlik kavgası

Fetullahçı Terör Örgütü içerisinde bir yandan elebaşı Gülen için cenaze hazırlıkları yapılırken bir yandan da yeni liderin kim olacağı kavgası yaşanıyor. Güvenlik kaynaklarına göre iki grup arasında liderlik yarışı sürüyor. Bu kavgadaki en büyük nedense örgütün mali kaynaklarını yönetme isteği.

Haberler NTV Haber 23.10.2024 - 12:47 Son Güncelleme : 23.10.2024 - 14:25

  • 1

    FETÖ elebaşı Gülen'in ölümün sonrasında cenaze hazırlıkları yapan terör örgütü içersinde liderlik kavgası da sürüyor.

    Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Fetullah Gülen'in ölümüne kadar örgüt içinde gizli tutulan o kavga artık gözler önünde.

    HABERİN VİDEOSUNA GİT

  • 2
    FETÖ'nün yeni lideri kim olacak sorusunun yanıtı olaraksa iki isim ve grupları öne çıkıyor. Güvenlik kaynaklarına göre o isimlerden biri,, örgütün ABD ayağını yöneten firari Mustafa Özcan, diğer isimse Almanya sorumlusu firari Abdullah Aymaz.
  • 3
    Terörist Mustafa Özcan, elebaşı Gülen'in Pensilvanya'da çiftlikte bulunduğu dönemde hep yanında olan bir isimdi.

    Örgütün parasını Uzun Cevdet lakabıyla tanınan Cevdet Türkyolu ile birlikte yönetiyordu. Aynı zamanda FETÖ için önemli bir birim olan Mahrem yapılanmayı da dizayn ediyor. Destekçileri arasındaysa FETÖ'nün kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı da var.
  • 4
    Güvenlik kaynakları, Almanya'da bulunan terörist Abdullah Aymaz'ın örgütün Avrupa ayağının en güçlü isimlerinden olduğu görüşünde. Aymaz, Hollanda, Almanya, İsveç, Belçika ve Danimarka'da yaptığı faaliyetlerle örgütün Avrupa'da yapılanmasını sağladı.
  • 5
    Fethullah Gülen'in gömüleceği Pensilvanya'daki çiftlikte de hareketlilik gözleniyor. Çiftliğe iş makineleri getirildi. Gülen'in çiftlikte kendi işaret ettiği bir yere gömüleceği ifade edilmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.