Ceviz kavgasında ortalık savaş alanına döndü: İş makinesiyle kalabalığın arasına daldı

İstanbul Arnavutköy'de komşu iki aile arasında, ağaçtan otomobilin üzerine düşen cevizler nedeniyle çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Kavganın taraflarından biri kalabalığın arasına iş makinesiyle girdi. 20'ye yakın kişinin yaralandığı kavga anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haberler DHA 07.10.2024 - 10:32

  • 1
    İstanbul'un Arnavutköy ilçesi Anadolu Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde iddiaya göre, sokaktaki ağaçtan düşen cevizler bir otomobile hasar verdi. Otomobilin sahibiyle ceviz ağacı sahibinin tartışması kavgaya dönüştü.
  • 2
    Tüm aile üyelerinin sokağa çıkmasıyla büyüyen taşlı sopalı kavgada kadın ve çocuklar aldıkları darbelerle yaralandı.
  • 3

    KAVGAYA İŞ MAKİNESİYLE DAHİL OLDU!

    Taraflardan bir kişi iş makinesiyle kavgaya girerken iş makinesinin altında kalmaktan son anda kurtulanlar kavgaya devam etti.
  • 4
    İş makinesiyle sokakta park halindeki araçlara da çarparak hasar veren sürücü, taş ve sopalarla saldırılarak durdurulmaya çalışıldı.
  • 5

    ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANDI

    Yaşanan olayda 20'ye yakın kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırılırken kavga polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle son buldu. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu kavga anları çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.