Bir taksiciye saldırı vakası daha

Bursa'da bir taksici, aracına aldığı yolcu Ufuk İ. tarafından saldırıya uğradı. Şüpheli gözaltına alındı. 

Haberler İHA 28.05.2024 - 12:55 Son Güncelleme : 28.05.2024 - 16:23

  • 1

    Merkez Osmangazi ilçesi Atıcılar Mahallesi'nde taksici H.T. (40) taksisine yolcu aldı.

    Araca binen yolcu, bir süre taksiyi farklı mahallelerde gezdirerek gittiği kişilerden bir şeyler aldı. Daha sonra taksiye tekrar binen Ufuk İ., taksiciye "Bir mahalleye daha gideceğiz." dedi.

    HABERİN VİDEOSUNA GİT

  • 2

    Durumdan şüphelenen taksi şoförü H.T., "Evde çocuklarım bekliyor, nerede inmek istiyorsanız orada bırakayım sizi." dedi. Sözler üzerine sinirlenen şüpheli ise "Taksimetre çalışıyor, istediğim yere götürürüm." diye cevap verince taksici ile şüpheli arasında tartışma meydana geldi.

  • 3

    GÖZALTINA ALINDI

    Duruma sinirlenen şüpheli, taksi şoförüne araç içinde saldırdı. Daha sonra araçtan inen saldırgan, taksiciye de "İn aşağı" diye bağırdı. Taksi şoförü ise panikle olay yerinden uzaklaştı.

    Durum üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız