Beylikdüzü’nde esnafa silahlı saldırı

İstanbul Beylikdüzü’nde bir esnaf silahlı saldırya uğradı. Doğan Kahyaoğlu isimli esnafa, işlettiği butiğin camlarını sildiği sırada bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Şüpheli, olay yerinden kaçarken bacağından yaralanan Kahyaoğlu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberler DHA 01.03.2024 - 12:40 Son Güncelleme : 01.03.2024 - 13:53

  • 1

    İstanbul Beylikdüzü’nde butik işleten bir esnaf, silahlı saldırıya uğradı.

    Olay, dün saat 10.40 sıralarında Gürpınar Mahallesi’nde bulunan bir butiğin önünde meydana geldi. Doğan Kahyaoğlu, 2 ay önce bir butiğin işletmesini aldı. Dün sabah saatlerinde de eşiyle birlikte butiği açtıktan sonra dışarı çıkararak camları silmeye başladı.

    HABERİN VİDEOSUNA GİT

  • 2

    Yürüyerek gelen kapüşonlu bir kişi Doğan Kahyaoğlu’na silahlı saldırı düzenledi. Peş peşe ateş eden saldırgan Doğan Kahyaoğlu’nu bacağından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

    İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Doğan Kahyaoğlu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
  • 3
    Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. İşletme sahibi Doğan Kahyaoğlu’nun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken saldırı anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
  • 4
    Olayla ilgili konuşan esnaf Kasım Gültekin, “15 dakika önce beni aradı, ‘camlar buhar tutuyor’ dedi. Hatta beni görüntülü aradı, bende hastanede olduğumu söyleyip görüntülü konuşmayı kapattım. Sonra camcıyı arayıp ‘Doğan Bey’in camları buhar oluyor onlara gel macun çek’ dedim. Camcıyı aradıktan 10 dakika sonra tekrar kendisini aradım eşi telefonu aldı. ‘Doğan’ın ayaklarına sıktılar’ dedi.” ifadelerini kullandı.
  • 5
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız