Bayram tatilinin ilk 7 gününde 62 kişi trafik kazasında can verdi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde trafik kazalarıdnda toplam 67 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. 8 bin 60 kişinin yaralandığını da duyuran Yerlikaya, tatilcilerin dönüş yolu için uyarılarda bulundu. 

Haberler Anadolu Ajansı 22.06.2024 - 08:46

  • 1
    9 günlük Kurban Bayramı tatilinin 7 günlük trafik bilançosu açıklandı.
  • 2

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyale medya hesabından bayramın ilk 7 gününde trafik kazasında toplam 62 kişinin can verdiğini duyurdu.

    Yerlikaya, kazalarda 8 bin 690 kişinin için yaralandığını belirtti.

  • 3

    DÜN İSE 13 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

    Bayram tatilinin 7'inci günü olan dün ise 24 saatlik sürede 597 trafik kazasının meydana geldiğini ifade eden Yerlikaya, "13 kişi maalesefg hayatını kaybetti. 1007 kişi ise yaralandı." dedi.
  • 4
    Denetimlerin devam ettiğini vurgulayıp 406 bin 165 aracın denetlendiğini de sözlerine ekleyen Bakan Yerlikaya, "21 bin 129 araca hız ve radar işlemi ile, 39 bin 21 araca ise diğer işlemler yapıldı." ifadelerini kullandı.
  • 5
    Tatilcilerin dönüş yolu için de uyarılarda bulunan Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil." paylaşımında bulundu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.