Bahçeli’nin hayatı kitap oldu: Hiç görülmemiş çocukluk ve gençliğinden özel fotoğrafları kitapta yer aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’nin yaşamı, Devlet Bahçeli Bir Ülkeye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi ismiyle kitaplaştırıldı. Kitapta Bahçeli’nin çocukluğundan, gençliğine hiç görülmemiş fotoğrafları yer aldı.

Haberler ntv.com.tr 14.10.2024 - 16:39

  • 1
    Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayatı, “Devlet Bahçeli Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi ismiyle kitaplaştırıldı.
  • 2
    Kitap, MHP lideri Bahçeli’nin gençlik yıllarından itibaren ülkücü hareket içindeki siyasi mücadeleleri, ülke için önem arz eden siyasi konulardaki tutumu, tavırları ve benimsediği stratejiler anlatıldı.
  • 3
    Kitapta Devlet Bahçeli’nin çocukluk ve gençlik yıllarından hiç görülmemiş fotoğraflarına da yer verildi.
  • 4

    MHP, Bahçeli’nin yaşantısını anlatan kitaba ilişkin sosyal medya hesaplarından bir paylaşım da yaptı.

    Paylaşımda, “Milliyetçi Hareket Partisi, bir siyasi partiden çok daha fazlasıdır. Davadır, duadır, şehittir, mahpustur, mağdurdur, acıdır, gözyaşıdır. Bitmeyen mücadele, vazgeçilmez yemindir. Anadolu’nun tertemiz çocuklarıyla yokluktan var olan bu davayı, şimdi yeniden millete gidip anlatma zamanıdır.” ifadelerine yer verildi.
  • 5
    MHP lideri, geçen günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmesi sırasında yaşamını anlatan kitabı hediye etmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.