Avcılar'da taksi şoförü çarptığı köpeği veterinere götürdü

İstanbul Avcılar'da bir taksinin çarptığı köpek yaralandı. Taksici ve çevredeki hayvanseverler köpeği veterinere götürdü. Taksi şoförü, tedavisi tamamlanıp sahibine teslim edilene kadar yaralı köpeği yalnız bırakmadı.

Haberler DHA 01.10.2024 - 15:36 Son Güncelleme : 01.10.2024 - 15:40

  • 1

    Olay, Firuzköy Bulvarı'nda önceki gece meydana geldi.

    Taksi şoförü Ferhat Savaş kullandığı taksiyle seyir halindeyken, aniden yola fırlayan "Corso" ırkı köpeğe çarptı.

  • 2

    Çocukluğunda köpak tarafından elinden ısırılan ve köpek fobisi bulunduğu öğrenilen Savaş, yolda önlem alarak köpeğin başından bir an olsun ayrılmadı.

  • 3

    Taksi şoförü kazanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni arayarak yardım istedi.

    Bu sırada çevre sakinlerinden Savaş Karabulut'un müdahalesiyle yaralı köpek, İÜC Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

  • 4

    "ONU BIRAKIP GİDEMEZDİM" 

    Yaralı köpek hayvan hastanesinde tedavi edilirken, Savaş da hastanede bekledi. Ferhat Savaş, "Firuzköy Bulvarı'nda bu köpek bir şeyden korkup aracımın önüne atladı. Kaza oldu. Ben 1 saat boyunca 153'ü aradım.

    Kendi imkanlarımızla hastaneye getirdik. Serum taktılar, film çektiler. Şu anda gayet sağlıklı hiçbir problemi yok. O bir canlı, onu bırakıp gidemezdim. Vicdanım elvermez. Onu da Allah yaratmış. Yarın öbür gün öldüğümde Allah ile yüz yüze geleceğim. Çarptığım bir insan da olabilirdi, bu da bir canlı. 

  • 5

    Şu an onun sağlıklı olmasından daha değerli bir şey olamaz. Kimseden bir şey istemiyorum. Şikayetim yok, Allah'a şükür köpek yaşıyor. Arabamı kendim yaptırdım. Bu kadar sakin olduğunu düşünmüyordum. O an can çekişiyordu." diye konuştu. 

  • 6

    Çip kaydından 1 yaşında olduğu belirlenen köpeğin sahipli olduğu ve kaçtığı belirlenirken, kısa süre sonra sahibine de ulaşıldı.

    Sahibi taksi şoförüne teşekkür ederek köpeği teslim aldı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.