Ataşehir'de 4 katlı apartmanda yangın: Alevler bitişikteki binaya sıçradı

İstanbul Ataşehir'de 4 katlı bir apartmanın çatısında iddiaya göre tadilat sırasında tüp patlaması nedeniyle yangın çıktı. Alevler yan taraftaki 3 katlı apartmanın çatısına da sıçradı. Söndürülen yangınlarda ölen veya yaralanan olmadı.

Haberler İHA, DHA 04.10.2024 - 14:35

  • 1

    İstanbul'un Ataşehir ilçesi Mevlana Mahallesi Alper Sokak üzerindeki 4 katlı binada saat 13.30 sıralarında yangın çıktı.

  • 2
    İddiaya göre, 4 katlı apartmanın çatısında tadilat sırasında tüp patlaması nedeniyle alevler yükseldi. Çıkan yangın kısa sürede tüm çatıyı etkisi altına aldı. Alevler bitişikteki 3 katlı başka bir apartmanın çatısına da sıçradı.
  • 3

    Yangını fark eden apartman sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirerek binayı boşalttı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • 4
    Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından alev topuna dönen çatıyı söndürmeyi başardı. Yaşanılan olayda ölen veya yaralanan olmazken, 2 apartmanın çatısı da kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.