Aşkına kavuşamadı damatsız düğün yapıldı: 83 yaşındaki kadın gelinlik giyip göbek attı

Adana'da huzurevinde yaşayan 83 yaşındaki Sümbül Topbaş, gelinlik giyme hayali gerçek oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen düğünde yaşlı kadın, damat olmadan gelinlik giyip göbek attı. 

Haberler DHA 11.10.2024 - 13:30

  • 1

    Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi'nde yalnız yaşayan Sümbül Topbaş, gençliğinde platonik aşık olduğu kişiye açılamayınca kimseyle evlenmedi.

    Yaşı ilerleyen Topbaş, geçen yıl Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleşti.

  • 2

    83 YAŞINDA GELİNLİK GİYDİ

    Topbaş, yeni arkadaşları ve huzurevi çalışanlarıyla sohbet ederken bugüne kadar hiç evlenmediği için beyaz gelinlik giyememekten yakındı.

    Çalışanların bildirmesi üzerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle Topbaş için bir düğün töreni organize etti. Beyaz gelinlik giyen Topbaş, kuaförde saçını yaptırdıktan sonra gelin arabasıyla davul, zurna eşliğinde düğün salonuna geldi.

  • 3
    Damatsız düğüne, Topbaş'ın mahalleden arkadaşları, akrabaları ve huzurevinde yaşayanlar da katıldı.
  • 4
    Topbaş'a, dansında da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa eşlik etti. Topbaş, daha sonra davetlilerle çiftetelli oynadı.
  • 5

    "HERKESİN EVLENMESİNİ TAVSİYE EDERİM"

    Sümbül Topbaş, çok mutlu olduğunu belirterek "Bugün hayallerim gerçek oldu. Herkesin evlenmesini tavsiye ederim." diye konuştu.

    Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa da "Teyzemiz hiç gelinlik giymemiş ve hiç evlenmemiş. Teyzemizin hayalini gerçekleştirdiğimiz için çok mutlu olduk. Yaşlılarımızın her zaman yanındayız" dedi.

  • 6
    Köprülü Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Balaban ise Sümbül Topbaş'ın mahallenin sevilen simalarından olduğunu ve düğün organizasyonu sayesinde büyük mutluluk yaşadığını söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.