Antalya'da termometreler 40 dereceyi gördü

Antalya’da artan hava sıcaklığı nedeniyle bunalan vatandaşlar, sahilleri ve piknik alanlarını doldurdu. Kentte hava sıcaklığı 40 derece olurken deniz suyu sıcaklığı 30 derece ve nem oranı ise yüzde 49 olarak ölçüldü. 

Haberler İHA 18.08.2024 - 16:25

  • 1
    Antalya'da sıcak hava etkili oluyor.
  • 2

    Sahile yakın noktalarda ağaçlık alanlarda kamp sandalyelerinde oturanların yanı sıra birçok kişi de gölgelik alanlarda sıcaktan korunmaya çalıştı.

    Sarısu Plajı'nda ise vatandaşlar ağaçlık alanlarda piknik yapmayı tercih etti. Yoğunluk nedeniyle piknik alanında bazı vatandaşlar yer bulmakta zorlandı.

  • 3
    15 aydır Antalya’da yaşadıklarını, yeşili ve denizi ile güzel bir şehir olduğunu belirten Murat Utanç, “Antalya sıcak ama çok güzel, doğası ile denizi ile gerçekten güzel bir ilimiz. Antalya'ya geleli 15 ay oldu. Buraya alışmaya başladık. Hatta buranın yerlisi gibi olduk. Antalya güzel bir memleket, özellikle yeşili ve maviyi birleştirdiği için çok hoşuma gidiyor. Denizi ayrı bir güzel, yeşili ayrı güzel. Ama hava sıcaklıkları insanı biraz zorluyor." dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.