Aile hekimine elektrikli çaydanlıkla saldırı: Sol omzu çıktı, kafatasında çatlak var

Adana’da eşine işe giriş raporu almak isteyen Seracettin D. isimli kişi, aile hekimi Dr. Can Cevher Gürler’e elektrikli çaydanlıkla saldırdı. Doktor Gürler, saldırıda ağır yaralandı. Gözaltına alınan saldırgan, “Üzerime çay döktü, ben de kendimi korumak istedim.” diyerek kendini savundu. Mahkemeye çıkarılan Seracettin D, tutuklandı.

Haberler DHA 11.09.2024 - 11:34 Son Güncelleme : 11.09.2024 - 15:29

  • 1
    Adana’da bir kişi aile hekimine elektrikli çaydanlıkla saldırdı.
  • 2

    Olay, dün saat 11.00 sıralarında Seyhan’a bağlı Dumlupınar Mahallesi’ndeki aile sağlığı merkezinde meydana geldi.

    Aile hekimi kaydı başka doktorda olan Seracettin D, Dr. Can Cevher Gürler’e gelerek eşi için işe giriş raporu almak istedi.

    Dr. Gürler’in kendisinde kayıtlı olmayan kişiye sadece durum bildirir rapor verebileceğini söylemesi üzerine tartışma çıktı.

  • 3

    Tartışma büyüyünce Seracettin D, odadaki elektrikli çaydanlık ile doktora saldırdı.

    Saldırı sonucu sol omzunda çıkık, kafatasında çatlak ve açık yaralar oluşan Dr. Gürler, Seyhan Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

  • 4

    “2 AY ÖNCE DE SORUN ÇIKARDI”

    Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, evine yapılan baskında şüpheli Seracettin D’yi gözaltına aldı.

    Polis merkezine götürülen Seracettin D’nin ifadesinde, “Eşime form doldurttu ancak sonrasında bu raporun farklı olduğunu söyledi. Bundan 2 ay önce de aynı sorunu çıkardı. Üzerime çay döktü, ben de kendimi korumak istedim.” dediği ortaya çıktı.

  • 5

    ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

    İşlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi’ne götürülen Seracettin D, gazetecilere, “Hiçbir şekilde yardımcı olmadı. İlk o darbetti. Dövmem gerekmiyordu ancak o şiddete başvurdu. Durumu ağır değil.” dedi.

    Daha sonra mahkemeye çıkarılan saldırgan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.