AFAD kira yardımı bitti, ne zaman yatacak? AFAD kira desteğinin ayrıntıları

2023 şubat ayında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen pek çok ilimizi etkileyen depremden zarar gören vatandaşlar için kira yardımları sürüyor. AFAD kira desteği ödemeleri aylık olarak hem ev sahiplerine hem de kiracılara yapılıyor. Peki, AFAD kira yardımı yattı mı, kira yardımları uzatıldı mı? 

Haberler 16.05.2024 - 12:33

  • 1
    Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felakati ardından AFAD deprem kira yardımı hayata geçirildi. Kiracılara 5 bin, ev sahiplerine ise 7,500 TL kira desteği sağlanıyor.
  • 2

    KİRA DESTEĞİ NE ZAMAN YATAR?

    Destek genellikle ayın 15'inden itibaren hesaplara geçiyor. Ancak illere göre ödeme tarihi değişiyor. Yardım desteği, evi hasar almış her vatandaşa T.C. kimlik numarası üzerinden Ziraat Bankasına yatırılıyor.
  • 3

    AFAD KİRA DESTEĞİ BİTTİ Mİ?

    AFAD, depremzedelere ödenen kira yardımını ilk olarak 1 yıl süreyle devam edeceği bilgisini paylaşmıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada kira desteğinin süreceğinin haberini vermişti. Özhaseki vatandaşların evleri teslim edilene kadar kira yardımlarının devam edeceğini ifade etmişti.
  • 4
    Özhaseki vatandaşların evleri teslim edilene kadar kira yardımlarının devam edeceğini ifade etmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.