WhatsApp iPhone 7'de kapanacak mı?

WhatsApp'ın yakın zamanda yayınlayacağı bir güncelleme ile eski model cihazlarda çalışmayı durduracağı öne sürülüyordu. Bu cihazlar arasında yer alan iPhone 7'de ise uygulamanın erişime kapatılıp kapatılmayacağı merak konusu olmuştu. Peki WhatsApp iPhone 7'de kullanılmaya devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Haberler 27.09.2024 - 12:13

  • 1
    Geçtiğimiz günlerde WhatsApp'ın yakın zamanda yayınlayacağı bir güncellemenin ardından 1 Ekim tarihi itibarıyla bazı telefon modellerinde kullanıma kapanacağı iddia ediliyordu.
  • 2

    Erişime kapatılacağı iddia edilen cihazlar arasında ise iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri yer alıyordu.

  • 3

    Ancak WhatsApp'ın yakın zamanda yapacağı güncelleme, belirtilen cihazlarda kullanımı engellemeye yol açmayacak.

    iPhone 7 modellerine gelen en son işletim sistemi güncellemesi iOS 15 olduğu göz önünde bulundurulursa, WhatsApp iOS 12 ve üzerini destekleyen cihazlarda çalışmaya devam edecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.