Promosyon ödemeleri binlerce polis memurunun gündemindeydi: Promosyon ödemeleri yattı mı? 

Emniyet Genel Müdürlüğü ile VakıfBank arasında imzalanan protokol sonrasında bakanlık bünyesinde görev yapan polislere promosyon ödemesi yapılacağı duyurulmuştu. Emniyet Genel Müdürlüğü, polis promosyonu ücretinin tek seferde hesaba yatırılacağını açıklamıştı.  Peki, polis promosyonları yattı mı, ödemeler ne zaman hesaplara yatacak? 

Haberler 17.11.2022 - 17:44

  • 1
    Emniyet Genel Müdürlüğü ile VakıfBank arasında imzalanan anlaşma sonrası promosyon hakkı elde eden polis memurları, ödemelerin ne zaman yatacağını merak ediliyor. EGM’den yapılan açıklamada polis promosyonunun 3 yıl için 27 bin lira olduğu duyurulmuştu.
  • 2
    Yapılan anlaşmaya göre yeni banka maaş promosyonu ödemeleri, tüm personellere tek seferde, peşin ve eşit olarak ödenecek.
  • 3
    Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada promosyon konusuyla ilgili şu ifadeler yer aldı:

    "Yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecektir.

    Ayrıca Vakıfbank ile önceden yapılan ve süresi henüz tamamlanmamış olan promosyon protokolleri de iptal edilerek yeni protokole dahil edilecektir. Vakıfbank dışındaki bankalarla devam eden protokoller ise sözleşmelerin bitiş tarihinde söz konusu yeni protokole dahil olacaktır."
  • 4
    Açıklamada; 'Yapılan görüşmeler neticesinde protokol revize edilmiştir. Yeni promosyon protokolünün süresi 3 yıl olarak belirlenmiş ve tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 27 bin TL ödenmesi karara bağlanmıştır.' ifadelerine de yer verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız