ÖSYM YKS sonuç ekranında heyecanlı bekleyiş: 2024 YKS sonuçları açıklandı mı, ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları için geri sayım başladı. ÖSYM YKS sonuç ekranında heyecanlı bekleyiş sürüyor. YKS'den alacakları puanlar ve sıralamaları doğrultusunda tercihte bulunacak olan öğrenciler, ÖSYM'den gelecek sonuç açıklamasını bekliyor. Peki, 2024 YKS sonuçları açıklandı mı, ne zaman, ayın kaçında açıklanacak? İşte ÖSYM takvimine göre, YKS sonuç tarihi...

Haberler 12.07.2024 - 12:54

  • 1
    Üniversite adaylarının katılım sağladığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)  8-9 Haziran 2024 tarihlerinde 3 oturumda tamamlandı. Sınav telaşını geride bırakan adayların gündeminde sonuçlar var. ÖSYM yayımladığı takvimle YKS sonuç tarihini duyurmuştu.
  • 2
    ÖSYM tarafından yayınlanan takvimde  YKS sonuçları için 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü işaret edildi.
  • 3

    YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK=

    Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamasından öğrenebilecekler.
  • 4

    ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ NE ZAMAN?

    ÖSYM'nin tercih takvimi ise henüz belli olmadı. Geçen sınav sonuçlarının 20 Temmuz'da duyurulduğu ve tercih işlemlerinin 27 Temmuz'da başladığı göz önünde bulundurulduğunda, bu yıl da benzer bir sürecin izlenmesi öngörülüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.