VGM üniversite burs başvuru tarihleri belli oldu: VGM yükseköğrenim burs başvurusu ne zaman başlayacak? 

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) üniversite burs başvuru tarihleri belli oldu. Yapılan açıklamada; "2024-2025 eğitim yılı yükseköğrenim burs başvuru tarihleri kesinleşmiştir." denildi. Yapılan açıklamaya göre, VGM burs başvuruları ekim ayı içerisinde başlayacak. Peki, VGM yükseköğrenim burs başvurusu ne zaman başlayacak? 

Haberler 06.10.2024 - 10:42

  • 1
    Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) 2024 – 2025 eğitim dönemi eğitim yardımı/burs başvuru dönemi başladı. Ortaöğrenim burs başvurularının 1 Ekim'de başlaması ardından yükseköğrenim burs başvuru tarihleri de belli oldu.
  • 2

    VGM YÜKSEKÖĞRENİM BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

    Üniversite öğrencilerinin faydalanacağı VGM burs başvuruları 21 Ekim itibariyle başlayacak.
  • 3

    BURS BAŞVURU AÇIKLAMASI

    "2024-2025 eğitim yılı yükseköğrenim burs başvuru tarihleri kesinleşmiştir." başlıklı duyuruda; "2024 – 2025 eğitim yılında Yükseköğretim öğrencileri için burs başvuruları 21 – 31 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak.

    İlköğretim ve ortaöğretim (ortaokul ve lise) öğrencileri için burs başvurularımız devam etmekte olup son başvuru tarihi 15 Ekim 2024’dür." denildi.
  • 4

    BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

    Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvuruları kurum web sitesi www.vgm.gov.tr üzerinden alınır. Gerek ortaöğrenim eğitim yardımı başvuruları gerekse yükseköğrenim burs başvuruları her eğitim yılının başında Genel Müdürlükçe belirlenen tarihler arasında alınır. Başvuru şekli ve zamanı Genel Müdürlüğün www.vgm.gov.tr internet sitesi üzerinden başvuru başlama tarihinden en az onbeş gün önce duyurulur. Başvuru sonuçları yine www.vgm.gov.tr adresi üzerinden açıklanmaktadır.

    Başvurular bilgisayar, akıllı telefon ve tablet üzerinden yapılabilir. Ancak akıllı telefon ve tabletlerde cihaz işletim sisteminin sürümünden kaynaklı sorunlar yaşanabilmektedir. Bu nedenle başvurunuzu masaüstü bilgisayar ya da laptop üzerinden yapmanız önerilir. Bilgisayarda başvuru yaparken Internet Explorer, Google Chrome ve Mozilla FireFox tarayıcılarını kullanarak başvurunuzu sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.