KPSS önlisans tercihleri ne zaman? (2024 KPSS önlisans tercih kılavuzu)

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) önlisans tercihlerinin ne zaman başlayacağı, sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte gündeme geldi. 20 Eylül'de açıklanan KPSS önlisans sonuçlarının ardından, adaylar memur olabilmek için sınavdan aldıkları puanlara göre tercih yapacak. Peki, 2024 KPSS önlisans tercihleri ne zaman?

Haberler 20.09.2024 - 10:30

  • 1
    2024 KPSS önlisans tercih kılavuzu için tarih araştırmaları başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanacak olan 2024 KPSS önlisans tercih kılavuzuyla birlikte, memur olmak isteyen adayların tercih işlemleri başlayacak. Peki, KPSS önlisans tercihleri ne zaman?
  • 2

    KPSS ÖNLİSANS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

    KPSS önlisans sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler 2024 KPSS önlisans tercih tarihlerine çevrildi.

    KPSS önlisans tercihleri için henüz bir tarih açıklaması yapılmadı fakat açıklanır açıklanmaz haberimizden öğrenebilirsiniz.
  • 3

    KPSS ÖNLİSANS ATAMA PUANLARI

    KPSS önlisans atama puanları, kadro ve şehirlere göre farklılık gösteriyor.

    KPSS tarafından geçtiğimiz yıllarda atama ve yerleştirme puanlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    ATAMA PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.