İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

İBB'nin ihtiyaç sahibi ailelere vereceğini duyurduğu eğitim desteği ardından gözler üniversite öğrencilerine verilecek burslara çevrildi. İBB tarafından üniversite öğrencilerine, "Genç Üniversiteli" kampanyası adıyla burs verilecekPeki, İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

Haberler 20.09.2024 - 11:40

  • 1
    İBB, eğitim hayatları boyunca maddi destek almak isteyen üniversite öğrencilerine her yıl burs desteği sağlıyor. Online olarak gerçekleştirilen başvurular ardından değerlendirmeler tamamlanıyor, burs desteği alacak öğrenciler belirleniyor.
  • 2

    İBB BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAR?

    İBB burs başvuruları geçtiğimiz yıl 26 Eylül tarihinde başlamıştı. 2024 - 2025 yılı iBB burs başvurusunun da Eylül ayı son haftasında başlaması bekleniyor.
  • 3

    İBB BURS BAŞVURU NASIL YAPILIR?

    İBB burs başvuruları İstanbul Senin uygulaması üzerinden gerçekleştiriliyor.

    Eğitim yardımı başvurularınızı ve evrak işlemlerinizi web sayfamız gencuniversiteli.ibb.istanbul veya İstanbul Senin uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.