Gelecek yılın YKS oturumlarına geri sayım: 2025 üniversite sınavı ne zaman?

Yeni yıla henüz uzun bir zaman olmasına rağmen, YKS oturum tarihleri merak konusu oldu. Üniversite sınavına katılım sağlayacak öğrenciler, sınav hazırlıklarına YKS’ye kaç gün kaldığına göre hazırlıklarını sürdürecek. Üniversite sınavı AYT, TYT ve YDT olmak üzere üç oturumda gerçekleştiriliyor. Peki, 2025 yılında YKS oturumları ne zaman yapılacak? Başvuru tarihleri belli oldu mu?

Haberler ntv.com.tr 29.06.2024 - 19:33

  • 1
    Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 2025 oturumuna geri sayım başladı. Bu yıl düzenlenen YKS'ye 3 milyon 120 bin 878 aday başvurmuştu. İşte, 2025 YKS hakkında bilgiler...
  • 2

    2025 YKS NE ZAMAN YAPILACAK?

    Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 2025 takvimi henüz netleşmedi.

    Bu yılki YKS oturumları ise Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 8-9 Haziran'da gerçekleştirilmişti.
  • 3
    YKS'nin gelecek yılki oturum ve başvuru tarihlerinin, bu yılın Kasım ayında açıklanacak 2025 ÖSYM Sınav Takvimi ile netleşmesi bekleniyor.

    Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız