Bugün okullar tatil mi, hangi illerde okullar tatil edildi? Sivas ve Malatya Valiliği'nden tatil açıklaması

Sivas'ta bugün meydana gelen depremin ardından "Okullar tatil mi?" sorusu öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Dün Malatya'da meydana gelen depremin ardından Malatya, Elazığ, Batman, Adıyaman ve Şanlıurfa valilikleri tarafından yapılan açıklamayla birlikte okullar tatil edilmişti. Bugünde Sivas'ta 4,7 ve 4,1 şiddetin meydana gelen depremlerin ardından valilik açıklama yaptı. Peki, bugün okullar tatil mi, Sivas'ta okullar tatil mi edildi?

Haberler 17.10.2024 - 12:46

  • 1
    Sivas'ın Hacıali ve Ağışkaya köylerinde bugün meydana gelen 4,7 ve 4,1 büyüklüğündeki deprem sonrasında, "Okullar tatil mi edildi?" sorusu merak ediliyor. Dün Malatya, Elazığ, Adıyaman, Batman ve Şanlıurfa'da okullar 1 günlüğüne tatil edilmişti. Peki, bugün Sivas'ta okullar tatil mi?
  • 2

    5 İLDE DÜN OKULLAR TATİL EDİLDİ

    Malatya'da yaşanan deprem sonrasında Valilikler tarafından yapılan açıklama ile birlikte Elazığ, Batman, Adıyaman, Malatya ve Şanlıurfa'da okullar dün 1 günlüğüne tatil edildi.
  • 3

    BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

    Malatya, Batman, Adıyaman, Elazığ ve Şanlıurfa'da okulların dün tatil edilmesinin ardından, 17 Ekim'de hangi illerde okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor.

    İşte okulların tatil olduğu iller;
  • 4

    MALATYA'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

    Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimizde Yaşanılan Deprem Dolayısı İle 17 Ekim 2024 Tarihinde Bir (1) Gün Süre İle Eğitim-Ögretime Ara Verilmiştir." denildi.

    Buna göre; Malatya'da okullar bugün de tatil edildi.
  • 5

    SİVAS'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

    Sivas Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz merkeze bağlı Hacıali ve Ağılkaya köylerinde meydana gelen 4,7 ve 4,1 büyüklüğündeki iki depremin ardından 17.10.2024 Perşembe günü il merkezinde eğitime-öğretime (1) gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

    Buna göre; 17 Ekim Perşembe günü Sivas'ta okullar tatil edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.