2024-KPSS Ortaöğretim Sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÖSYM takvimine göre KPSS lise sınavı sonuç tarihi

KPSS ortaöğretim sonuçlarında heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sınava katılım sağlayan adaylar, ÖSYM tarafından yapılacak sonuç açıklamasını bekliyor. ÖSYM takvimine göre KPSS lise sınavı sonuçları ekim ayında ilan edilecek. Peki, 2024-KPSS Ortaöğretim Sınav sonuçları  ne zaman açıklanacak?

Haberler 24.09.2024 - 10:36

  • 1
    Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) Ortaöğretim sınavı 15 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi. Sınavın tamamlanmasının ardından gözler KPSS ortaöğretim sonuç tarihine çevrildi.
  • 2

    KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Lise düzeyinde KPSS sınavı sonuçları için ekim ayı işaret edildi. KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları 4 Ekim 2024 tarihinde açıklanacak.
  • 3
    KPSS Ortaöğretim sonuçları ÖSYM AİS (Aday İşlemleri Sayfası) üzerinden görüntülenebilecek.
  • 4

    SORU VE CEVAPLAR YAYIMLANDI

    2024-KPSS Ortaöğretim temel soru kitapçığı ile cevap anahtarı ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. Temel soru kitapçığı görüntüleme süreci, 25 Eylül'de saat 23.59'da sona erecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.