KPSS ÖABT sınav giriş belgesi sorgulama: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı

2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı. ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruda; "2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’ne (ÖABT) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır." denildi. KPSS ÖABT sınav giriş belgesi AİS (Aday İşlemleri Sayfası) üzerinden görüntülenebiliyor.  

Haberler 25.07.2024 - 10:40

  • 1
    2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav giriş belgeleri sınava kısa bir süre kala yayımlandı. ÖSYM tarafından yapılan yazılı açıklamada; Adayların sınava girecekleri yer bilgisini gösteren KPSS ÖABT Sınava Giriş Belgesi’ni online olarak alabilecekleri hatırlatıldı.
  • 2

    ÖABT SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA

    4 Ağustos 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’ne (ÖABT) katılacak adaylar sınav giriş belgesini online olarak görüntüleyebilecek.

    KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA

  • 3

    ÖABT SINAV GİRİŞ BELGESİ DUYURUSU

    ÖSYM'den yapılan duyuruda; "4 Ağustos 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’ne (ÖABT) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

    Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 25 Temmuz 2024 tarihinde saat 10.00'dan itibaren T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecektir.

    DİKKAT!

    4 Ağustos 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS-ÖABT sınavında adaylar, sabah oturumu için saat 10.00’dan sonra, öğleden sonra oturumu için ise saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

    Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız