Parkta tecavüze uğrayan 3 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti

Londra'da bir parkta tecavüze uğrayan 37 yaşındaki Natalie Shotter, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Saldırı anını güvenlik kameralarından izleyen mahkeme heyeti, gözyaşlarını tutamadı.

Haberler ntv.com.tr 07.10.2024 - 14:58 Son Güncelleme : 07.10.2024 - 15:07

  • 1
    Batı Londra'daki Southall Park'ında yürüyüş yapan 3 çocuk annesi Natalie Shotter, dakikalar içinde kabusu yaşadı. 35 yaşındaki Mohamed Lidow'un tecavüzüne uğrayan talihsiz kadın, saldırı anında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
  • 2

    Görgü tanıkları, olay gecesi Mohamed Lidow'un parkta başıboş bir şekilde dolaştığını ve 'savunmasız bir kadın arıyor gibi' göründüğünü anlattı.

    Güvenlik kameralarına yansıyan dehşet anı, mahkeme heyeti tarafından da izlendi. Görüntülerde Lidow'un, Shotter'a defalarca tecavüz ettiği ve son dakikalarda kadının bilincinin kapanmış olduğu görülüyordu. Yaklaşık 30 dakika süren saldırı anını izleyen hukukçular gözyaşlarına hakim olamadı.

  • 3
    3 çocuk annesi Shotter'ın cesedi, sabaha karşı yoldan geçen biri tarafından bulundu. Mahkemede, Natalie'nin vücudundan alınan sürüntü örneklerinin, sanıktan alınan DNA örnekleriyle uyuştuğu belirtildi. Ancak Mohamed Lidow, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti ve duruşma bir sonraki haftaya ertelendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.