Kanser hastası eşini boğarak öldürmeye çalışan adamdan ilginç savunma

ABD'de kanser hastası eşini öldürmeye teşebbüs suçundan yargılanan 46 yaşındaki adamın savunması pes dedirtti.

Haberler ntv.com.tr 02.10.2024 - 11:24 Son Güncelleme : 02.10.2024 - 11:27

  • 1
    Utah'ta yaşayan DeWayne McCulla, 1 yıldır meme kanseri tedavisi gören eşi Arenda McCulla'yı ailesinin gözü önünde boğarak öldürmeye çalıştı. Hastalığının son evrelerinde olan Arenda McCulla, yaşanan korkunç olaydan 1 gün sonra hayata gözlerini yumdu.
  • 2
    Geçtiğimiz Perşembe günü görülen davada, eşini boğarak öldürmeye çalışan DeWayne McCulla suçunu itiraf etti. 46 yaşındaki adam, suça gerekçe olarak ''Arenda'nın çektiği acılar sona ersin istedim'' ifadelerini kullandı.
  • 3
    Uzmanlar, kanserin talihsiz kadının beynine, boynuna ve akciğerlerine kadar yayıldığını doğruladı. Ölümcül hastalığın etkilerini azaltmak için defalarca radyasyon tedavisi gören Arenda McCulla, son günlerini La Verkin kasabasındaki evinde ailesiyle geçiriyordu. Arenda McCulla'nın eşi DeWayne McCulla, birden herkesin gözü önünde eşinin boğazına yapıştı ve Arenda McCulla'i öldürmeye çalıştı. DeWayne McCulla, aile üyelerinin araya girmesiyle eşinin boğazını bırakırken, meme kanseri tedavisi gören talihsiz kadın ertesi gece hayatını kaybetti.
  • 4
    Öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla yargılanan DeWayne McCulla, her şeyi karısını sevdiği için yaptığını, bir daha olsa yine aynı şeyi yapacağını söyledi. 5 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalan 46 yaşındaki sanığın ceza mahkemesi, 12 Aralık'ta yapılacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.