Evlilik teklifini kabul etmeyen sevgilisini öldürdü,parçalayıp çocuklarına yedirmeye çalıştı! 

Avustralya'nın Aberdeen kasabasında, Katherine Mary Knight'ın erkek arkadaşını vahşice öldürdüğü, cesedini pişirip üvey çocuklarına servis etmeye çalıştığı korkunç cinayet, ülke tarihine "en şeytani" suç olarak geçti. Knight, aldığı ömür boyu hapis cezasıyla Avustralya'nın en dehşet verici suçlularından biri oldu.

Haberler ntv.com.tr 26.07.2024 - 13:42

  • 1

    Katherine Mary Knight, "Görünüş aldatıcı olabilir" sözünün ürpertici bir örneği. Görünüşte sıradan olan bu anne, erkek arkadaşını vahşice öldürdü ve pişirerek üvey çocuklarına servis etmeye çalıştı.   

    Korku filmlerini aratmayan olay Avustralya'da yaşandı.

  • 2

    AVUSTRALYA'NIN HANNİBAL'I

    29 Şubat 2000'de Avustralya'nın küçük kasabası Aberdeen'de, Katherine Mary Knight'ın işlediği korkunç suç, ülke tarihine "en şeytani, iğrenç ve sapkın" cinayet olarak geçti. Knight, erkek arkadaşı John Charles Thomas Price'ı vahşice öldürdü ve ardından cesedini pişirdi. Bu olay, Knight'a "Yamyam Kathy" ve "Avustralya'nın Hannibal Lector'ı" lakaplarını kazandırdı. 

  • 3

    EVLİLİK TEKLİFİ REDDEDİLDİ

    İlişki yaşayan John Price ve Katherine Knight'ın birlikteliği ilerleyen zamanlarda ciddi bir noktaya taşınmış ve Kathy'nin evlilik isteği oluşmuştu. Price'ın evlenme teklifini reddetmesinin ardından, çiftin ilişkisi giderek kötüleşti.

    Bir akşam evine geldikten sonra John, Kathy tarafından bir kasap bıçağıyla uykusunda tam 37 kez bıçaklandı.

  • 4

    PARÇALARI ÇOCUKLARINA YEDERİMEK İSTEDİ

    Knight'ın suçunu daha da dehşet verici kılan, Price'ın cesedini oturma odasına sürükleyip derisini yüzmesi oldu. Yüzme işlemi oldukça titiz bir şekilde yapılmış, derisi bir et kancasına asılmıştı. Knight, cesedin başını ve diğer parçalarını yemek hazırlamak için kullanarak pişirdi. Ardından yemeği üvey çocuklarına servis etmeye çalıştı.

  • 5

    Polis, ertesi gün Price'ın iş yerine gelmemesi üzerine yapılan ihbar sonucunda olay yerine gitti.

    Knight, Price'ın başsız cesediyle kucaklaşırken bulundu. Evde yapılan araştırmada, Price'ın pişirilmiş kafası ve diğer vücut parçaları bulundu. 

  • 6

    İLK ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI

    Masada iki dolu tabak vardı ve her birinde John'un bedeninden bir parça bulunuyordu. Üvey çocuklarına kendi babalarını yedirmeye çalışmıştı.

    Avustralya'da ilk kez ömür boyu hapis cezası alan suçlu olarak tarihe geçen Knight'ın davası, ülkede büyük bir yankı uyandırdı.

  • 7

    "ASLA SERBEST BIRAKILMAYACAK"

    Yargıç, Knight'ın belgelerinin "asla serbest bırakılmayacak" olarak işaretlenmesini emretti.

    Knight, cinayeti hatırlamadığını iddia etse de, akıl sağlığı açısından herhangi bir sorun yaşamadığı doğrulandı.

  • 8

    "PİŞMAN DEĞİLİM"

    Olayın ardından yaptığı açıklamalarda, geçmişte yaşadığı şiddetli ilişkilerden bahseden Knight, suçundan pişmanlık duymadığını ifade etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız