63 yaşındaki ünlü sunucu, yıllara meydan okuyan fiziğinin sırrını paylaştı! Çantasından eksik etmiyormuş

63 yaşındaki İngiliz sunucu ve yazar Carol Vorderman, yıllara meydan okuyan fiziğinin sırrını verdi.

Haberler ntv.com.tr 24.09.2024 - 14:44 Son Güncelleme : 24.09.2024 - 14:47

  • 1

    Bir süredir radyo programcılığı yapan Carol Vorderman, yalnızca meslek hayatıyla değil, yıllara meydan okuyan görüntüsüyle de adından söz ettiriyor.

    İngiliz yıldız, fit görüntüsünü aralıklı oruca borçlu olduğunu söyledi. Günde yalnızca 1 öğün ile beslendiğini söyleyen Vorderman, çantasında mutlaka meyve ve sebze gibi lif oranı yüksek besinler taşıdığının da altını çizdi.

  • 2

    Yakın zamanda küçük bir sakatlık atlattığı için spor salonuna gidemediğini söyleyen yıldız, aralıklı oruç yaparak kilo probleminin önüne geçtiğini anlattı.

    Aralıklı oruç, 16 saat aç kalıp kalan 8 saatte yemek yenilmesini içeren 2 öğünden oluşan bir beslenme şeklidir. Ancak Vorderman, günde tek bir öğün yiyerek de idare edebildiğini söylüyor.

  • 3
    Son dönemlerde kilo yönetimi konusunda birçok kişinin başvurduğu bir yöntem olan aralıklı oruç, ideal kiloya ulaştırmasının yanı sıra Tip 2 diyabete karşı koruyuculuğuyla da biliniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.