Günlük burç yorumları (9 Ekim 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 9 Ekim 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 09.10.2024 - 12:00

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün 08:53 ile 12:53 saatleri arasında Ay boşlukta olacak, bu saatler arasında yapılan işler sonuçsuz kalabilir. Bir işe başlamak için uygun bir zaman dilimi değil. Öğleden sonra duygularınızı ifade etmekten kaçınabilir, ilişkilerinizde mesafeleri ayarlamak ve kendi sınırlarınızı çizmek isteyebilirsiniz. Bugün karşılaştığınız ve sizi zorlayan pek çok olay kadersel etkiler barındırıyor. İlişkiler açısından yeni başlangıçlar, uzun süreli ilişki başlangıçları yaşanabilir.

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün ticari girişimleriniz açısından öğle saatlerine kadar verimsiz bir gün yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra kariyer açısından, iş girişimleriniz ve ortaklarınız açısından yeni gelişmeler meydana gelebilir.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün finansal açıdan öğle saatlerine kadar beklenen ödemelerin geciktiği, bankacılık sistemleri ile ilgili aksamalar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra bireyselleşmek, kendi kendinize vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

  • 4
    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün ortaklarınız, eşiniz ile ilgili belirsizlikler öğleden sonra çözümlenmeye başlayacaktır. Öğleden sonra finansal durumunuzu toparlamak adına bazı fırsatlar ile karşılaşacaksınız.
  • 5
    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün günlük rutinlerinizi oluşturmak, plan program yapmak konusunda eşiniz veya ortaklarınızdan destek alabilirsiniz. Öğleden sonra kariyer hayatızda tanıştığınız insanlar gelişiminiz açısından önemli insanlar olacaktır. Ev dekorasyon, temizlik konuları önceliğinizde olabilir.
  • 6
    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün üretkenliğinizi ortaya koymakta güçlük çekebilirsiniz. Ancak öğleden sonra kendi disiplininizi oluşturarak görevlerinizi tamamlamaya odaklanacaksınız. Bugün çevrenizdeki insanların sağlığı ile ilgili önemli haberler alabilirsiniz.
  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün ev içinde durmak size zor gelebilir. Sosyalleşmek, kendi değerinizi anlayabileceğiniz şeyleri ön plana almak isteyebilirsiniz. Sanatsal konular, hobileriniz sizin için öncelikli olacaktır.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün sabah saatlerinde iletişim kurmak, başkalarına ulaşım sağlamak konusunda zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra eviniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ailenizle vakit geçirmek önceliğinizde olabilir.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün öğle saatlerine kadar finansal konuları kontrol etmek isteyebilirsiniz. Belirsizlikleri gidermek adına yakın çevrenizden yardım alabilirsiniz. Yolculuklar ve kardeşler konusu bugün önceliğinizde olabilir.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kendinizi, zihninizi toparlamakta güçlük çekebilirsiniz. Öğleden sonra finansal konularda yeni fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteği bugün sizin için önemli olacaktır.

  • 11
    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün öğle saatlerine kadar uykulu, melankolik hissedebilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi toparlayacak ve kişisel bakım konularını önceliğinize alabileceksiniz.
  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kendinizi diğer insanlardan soyutlamak isteyebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kapanıp önemli işlerinizi bitirmeye odaklanabilir ve çok fazla düşünceli olabilirsiniz.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün iş ve kariyer konusunda belirsizlikler olabilir. Öğleden sonra arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ile ilgili konular önceliğinizde olabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.