Günlük burç yorumları (8 Temmuz 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 8 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 08.07.2024 - 12:17

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün yüksek konsantrasyon ve güçlü duygular ile günü başlatacağız. Yeni başlayacak işler, projeler için başarı vadeden bir gün karşımızda. İletişim konusu oldukça yoğun olacak, sık sık yer değiştirmemiz gerekebilir. Sözlü veya yazılı iletişim konusunda yaşanacak aksaklıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Yapılacak ticari anlaşmalar, satış sözleşmeleri konusunda neye imza attığınıza dikkat etmelisiniz.

  • 2
    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün iletişim odaklı bir gün geçireceksiniz. Duygularınızı, hislerinizi konuşmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili planladığınız adımları atabilir, çocukların eğitimi ile ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz.
  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün aileniz ile iletişimiz yoğun olacak, akrabalar, kardeşler ve anneniz ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Aileniz ile görüşmeniz gereken konuları görüşecek, konuşmanız gereken konulara öncelik tanıyabilirsiniz.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün kardeşleriniz, akrabalarınız ile iletişiminiz ön planda olacak. Yolculuklar ve seyahatler konusunda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Trafikte kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

  • 5
    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün finansal konular, kazançlarınız ile ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Değer görmek, değer göstermek, sevdiğinizi söylemek isteyeceksiniz.
  • 6
    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün kendinizle ilgilenmek, bakım yaptırmak, imaj değiştirmek gibi konular önceliğinizde olabilir. Beslenme düzeniniz ve sağlığınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek, konuşmak ve iletişim kurma konusunda yoğun bir gün geçirebilirsiniz.
  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün sağlık ve hastane konuları önceliğinizde olabilir. Kendinizle olmak, yalnız vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün sosyalleşmek, kalabalık ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla dertleşmek isteyebilir, onların hayatınızdaki varlığını görmek sizi güçlü hissettirebilir.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kariyer konusunda yeni anlaşmalar yapabilir, yeni insanlar ile tanışabilirsiniz. Bugün alacağınız bilgiler hayata bakış açınızı değiştirecek türden olabilir.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kendi fikirleriniz, özgürlükleriniz önceliğinizde olabilir. Eğitimler, yolculuklar konusunda planlar yapabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı iletişiminiz yoğun olacaktır. Uluslararası anlaşmalar, sözleşmeler konusunda ilerleme sağlayabilirsiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün muhasebe konuları, ödemeler konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ani sağlık sorunları meydana gelebilir, operasyon kararları alınabilir.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün ortaklarınız, eşinizle ilgili konular önceliğinizde olabilir. Yeni bir iş ortaklığı kurmak için adım atabilirsiniz. Mahkemeler konusunda ani beklenmedik gelişmeler meydana gelebilir.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün günlük rutinleriniz, sağlığınızla ilgili konular önceliğinizde olabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Çalışanlarınız, beraber çalıştığınız insanlar ile iletişim konusunda bazı aksaklıklar meydana gelebilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız