Günlük burç yorumları (8 Haziran 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 8 Haziran 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 09.06.2024 - 12:48

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün ay yengeç burcundaki seyahatine devam edecek. Daha çok duygularımıza yönelik hareket edeceğimiz bir gün olabilir. Venüs ile Satürn arasında oluşan dik açı, ilişkilerde değersizlik hissine sebep olabilir, kıymetli eşyaların kaybolmasına dikkat edilmelidir. Mars, Koç burcunun son derecesine ulaştı bu nedenle hızlı olma isteğimiz yüksek. Ani kararlar almak ve hemen uygulamaya geçmek isteyebilirsiniz. Baş ağrıları ve mide hassasiyetleri görülebilir.  

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün ev ve aile yaşamınız ile ilgili konular önceliğinizde olacak. Hayatınızla ilgili bir düzenleme yapmak isteyebilir, ailenizin sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olacak.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün kardeşleriniz, yakın çevreniz ile ilgili konular önceliğinizde olacak. Yeni bir şeyler öğrenmek, bilginizi test etmek isteyebilirsiniz.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Evinizle ilgili harcamalar yapabilir, alışverişe çıkabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda değer üretebilmek adına efor sarfetmeniz gerekebilir.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün kişisel bakımınız ile ilgilenebilir. Güzellik ve bakım konularında beklentilerinizin karşılanmamasına karşı yaptıracağınız işlemleri ertelemeniz daha doğru olabilir. Kıymetli eşyalarınızı kaybetmemek adına bir toparlanmaya geçebilirsiniz. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün etrafınızdaki insanlardan uzaklaşmak, kendi kendinize vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız ile aranıza mesafe girebilir. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde değer kayıpları yaşanabilir. Kendinizi değersiz hissettiğiniz ilişki ve ortamlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kariyeriniz, kaderinizle ilgili bir değişim sürecinde olabilirsiniz. İşiniz ve günlük rutinlerinizle ilgili bir değişiklik yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınızda bir haksızlığa uğramış hissedebilirsiniz.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kendi düşünceleriniz ve duygularınızın peşinden gidebilir, özgürleşmek isteyebilirsiniz. Bugün aşk hayatınızla ilgili değersizlikler hissedilebilir, kalp kırıklığı yaşayabilirsiniz.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün derinlerdeki duygularınız ve hislerinizin peşinden gideceksiniz. Ortaklıklar ve evlilikler konusunda kendinizi değersiz hissetmenize sebep olan gelişmeler olabilir. Ailenizden duygusal destek almak ve onlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün ortaklarınız, eşinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar konusunda size değer kaybı yaşatabilecek veya ederinden daha fazla bir konuya imza atmanız gerekebilir. Ortaklarınızdan fikir almak ve onların düşüncelerine göre hareket etmek isteyebilirsiniz.

  • 12


    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün sağlığınız, günlük rutinleriniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlardan destek almak ve onlar ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün çocuklarınız, aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Sınav ve başarı ölçümleme konusunda kendinizi test edeceğiniz bir duygu içine kapılabilirsiniz. Ev içinde değerli bir eşyanızı kaybedebilir veya evinizdeki bir eşya bozulabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız