Günlük burç yorumları (6 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 6 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 06.09.2024 - 09:39

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün Ay terazi burcundaki seyahatine devam ediyor. Sabah saatlerinde Ay ile Jüpiter arasında güzel bir açı oluşuyor. Yeniay sonrası bir şeyleri büyütmek, geliştirmek, genişletmek isterseniz enerjisi güzel etkiler barındırıyor.  Bugün Uranüs-Merkür arasındaki gerilimli açı biraz daha yaklaşıyor. İletişim ve ulaşım konularında sorunlar meydana gelebilir. 

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün partneriniz, ortaklarınız ile aranızdaki sorunları çözebilmek adına iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Ancak yatırımlar ve harcamalar konusunda anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Aşk hayatınızda partneriniz ile aranızda anlaşmazlıklar meydana gelebilir. 

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün konforlu olmak ve keyifli vakit geçirmek adına kendinize biraz zaman ayırabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini görmek, çalışanlarınızın kazançlarınızı arttırmak için harekete geçmesi sizi mutlu hissettirebilir. Aile içinde gerilimlere dikkat etmelisiniz.

  • 4


    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün çocuklar konusunda sizi mutlu hissettirecek haberler alabilirsiniz. Üretken olmak ve duygularınızı paylaşmak sizin için öncelik olabilir. Partneriniz ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizden kaza haberleri alabilir veya öğleden sonra zihinsel açıdan biraz stresli hissedebilirsiniz. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün aileniz ile beraber olmak, evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızda bazı anlaşmazlıklar meydana gelebilir. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar ile iletişiminiz yoğun olabilir ancak gerilimlere dikkat etmelisiniz. Bugün seyahatler konusu gündemde olabilir veya işiniz için çok hareket etmeniz gerekebilir. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün kazançlarınız konusunda şanslısınız. Gelirlerinizi büyütebilmek, elinizdeki varlıkları değerlendirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Zihniniz çok dolu olabilir, bazı şeylere odaklanmak konusunda zorluk çekebilirsiniz. 

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uzun yolculuklar, seyahatler, eğitim konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kendi içinize dönmek, ruhsal açıdan kendinizi iyileştirmek için geçmiş zamanın yolculuğuna çıkabilirsiniz. Ilişkilerinizde yaşadığınız deneyimleri düşünmek ve aynı şeyleri tekrarlamamak adına kararlar alabilirsiniz.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün arkadaşlarınız ile vakit geçirmek isteyebilir. Sosyalleşmek önceliğinizde olabilir. Sağlık konusunda boğazınız veya boynunuz ile ilgili ağrılar meydana gelebilir. 

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün kariyer hayatınız açısından güzel haberler alabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların desteği ile kariyerinizde parlayacağınız etkiler olabilir. 

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün uzak yolculuklar gündeminizde olabilir. Özgürlüğünüzü kısıtlayan şeylerden uzaklaşmak ve kendi düşüncelerinizi, fikirlerinizi rahatça ifade edebileceğiniz alanlara çekilmek isteyebilirsiniz. Eğitim, yolculuk konusunda şanslı etkiler meydana gelebilir. Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz. 

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün ortaklarınızdan elde edeceğiniz gelirler artabilir. Eşinizin yaptığı iş ve projeler konusunda yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Finansal açıdan kazanç, ödeme dengelerinizi ayarlamak adına harekete geçebilirsiniz. Ailenizden gayrimenkul veya toprak alımları konusunda destek alabilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.