Günlük burç yorumları (6 Ekim 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 6 Ekim 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 06.10.2024 - 13:42

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün iletişim, ulaşım konusunda dikkatli olmalısınız. Merkür ile Mars arasındaki dik açı netleşiyor, araç arızalarına, kazalara dikkat etmelisiniz. Venüs, Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı devam ederken alışveriş, ticari hareketlilik ve bereket etkisi devam ediyor.

    Akşam saatlerinde Ay ile Uranüs arasında karşıtlık açı oluşacak, sıra dışı olayların açığa çıktığı ve tepkilerinizi gizlemekte güçlük çektiğiniz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Toplumsal anlamda yaşananlara tepkiler akşam saatlerinde büyüyebilir. 

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün aileniz ile vakit geçirmek isteyebilir, ev içinde tadilat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız. Değerli eşyalarınızın kaybolmaması veya zarar görmemesi için dikkatli olmalısınız. 

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün kardeşleriniz, yakın çevrenizdeki insanların sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Akşam saatlerinde eşiniz ile aranızda oluşabilecek gerilimlere dikkat etmelisiniz.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün alışveriş konusunda hareketli bir gün olabilir. Partnerinize hediye almak veya çocuklarınızın ihtiyaçlarına yönelmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ani hastalıklar, mide hassasiyetleri oluşabilir.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün enerjiniz oldukça yüksek, aşk hayatınız, seyahatleriniz keyifli bir gün geçirmenizi sağlayacak. Akşam saatlerinde ani duygusal tepkilerden kaçınmalısınız. Çocuklarınız gıda, ilaç zehirlenmesi gibi konulardan etki alabilir. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün meditasyon ve dinlenme günü ilan edebilirsiniz. Diğer insanlardan uzaklaşmaya ve sessiz kalmaya ihtiyacınız olabilir. Evinizde vakit geçirmek, ailenizle olmak sizi iyi hissettirecektir. Akşam saatlerinde aile büyükleriniz ile ani tartışmalar içinde bulunabilirsiniz. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün iletişim konusu ön planda olacak. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizdeki insanlar ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde yolculuk veya eğitimler için hazırlık yapabilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler karşısında şaşkınlık yaşayabilirsiniz. 

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün finansal dengenizi oluşturmak adına kendi hesaplarınız ile ilgileneceksiniz. Duygularınızı ifade ederken ani yükselişler ortaya çıkabilir. Beklentilerinizin karşılanmadığı bir gün olabilir ve eşitsizlik konusunda bugün takıntı yapabileceğiniz durumlar oluşabilir. 

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kendinizle ilgilenmek ve partnerinizle aranızdaki duygusal durumu değerlendirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde aranızda anlaşmazlıklar olabilir. Farklı fikir ve görüşlere sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Uzaktaki akrabalarınızdan bir haber alabilirsiniz. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün sağlık konusunda kendinizi bitkin hissedebilirsiniz. Diğer insanlar ile aranıza mesafe koymak ve iyileşmek adına evde kalmayı tercih edebilirsiniz. Akşam saatlerinde yeme, içme düzeninize dikkat etmelisiniz.  

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün toplumsal olaylara ilginiz artabilir. Fikirlerinizi, duygularınızı ifade etmek isterken sakinliğinizi korumak güç olabilir. Eşiniz, partneriniz ile aranızda bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. 

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün duygularınızı ifade ederken kendinizi çok gergin hissedebilirsiniz. Aile içinde bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Grip veya nezle gibi rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz. 

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün hareketli gündeminiz olabilir. Uzak yolculuklar, trafikte kalmak konusunda çok sıkılabilirsiniz. Eğitim, seyahat konularında yeni planlamalar yapabilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.